Dennis Bakker

Ik ben al bijna 30 jaar werkzaam in de uitvaartbranche. In al die jaren heb ik alle facetten van ons vak meegemaakt. In het begin als drager en algemeen medewerker, waarbij ik onder andere zorgde voor de laatste verzorging van de overledenen, het begeleiden van rouwbezoeken en het besturen van de rouwauto. Later ben ik doorgegroeid naar uitvaartverzorger en coördinator. Al deze ervaringen heb ik meegenomen naar onze eigen onderneming. Wij kunnen derhalve alles zelf en weten waarover we het hebben. Dat geeft ons rust in de contacten met nabestaanden en we merken dat dit omgekeerd ook geldt.

Ons werk bestaat uit alle voorkomende werkzaamheden. Vanaf de melding van overlijden tot en met het nagesprek. Iedere melding van overlijden is het begin van een nieuw project. Met alle persoonlijke wensen die daar bij horen.

Wij hebben een tevreden gevoel als families na de uitvaart hun dankbaarheid uitspreken voor de wijze waarin wij hen hebben geholpen. Dat ze aangeven dat zij de dagen rondom het overlijden en de uitvaart van hun dierbare met een ‘goed gevoel’ hebben beleefd.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen voor een (naderende) uitvaart te bespreken. Ongeacht waar u verzekerd bent. We zijn altijd bereikbaar op: 075 – 612 59 33
Call Now Button