Martin van der Blom

Het intensief begeleiden van mensen op één van de moeilijkste momenten in hun leven dat geeft mij een goed gevoel. Dat ik samen met families zo’n intieme aangelegenheid als het afscheid van een dierbare mag vormgeven, maakt me erg dankbaar. Door goed naar mensen te luisteren en soms ook tussen de regels door te lezen kun je zelfs al met kleine dingen een wereld van verschil maken. Geen mens is hetzelfde , het is dus voor iedereen anders en dat vraagt om persoonlijke aandacht.

Ik heb iets met mooie muziek en vindt het dan ook fijn om de cd met muziek, wat gespeeld gaat worden tijdens het afscheid, voor de nabestaanden te maken. Ook het maken van de Powerpoint voor het afscheid vind ik fijn om voor de nabestaanden te maken.

Ik vind het fijn om de zorgen die de nabestaanden hebben iets te verzachten. Neem veel zaken uit handen.

In de 25 jaar dat wij werkzaam zijn in de uitvaartbranche hebben wij alle facetten van het uitvaart vak doorlopen en we hebben in al die jaren een enorme dosis kennis en ervaring opgedaan. De keuze om na zoveel jaren een eigen uitvaartonderneming te beginnen is dat wij vinden dat er meer tijd en aandacht gegeven moet worden aan nabestaanden. Wij merken dat uitvaarten steeds persoonlijker worden, het wordt steeds meer een onderdeel van het leven. De standaard uitvaarten verdwijnen, de mensen weten steeds beter wat ze willen en dat is een ontwikkeling die wij ondersteunen en die ook in het huidige tijdsbeeld past. Van de mogelijkheid om al bij leven wensen omtrent de uitvaart op papier te zetten wordt steeds meer gebruik gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat nabestaanden niet steeds verschillende gezichten zien na een overlijden. Vanaf het moment van overlijden, van het verzorgen, overbrengen en opbaren van de overledene, het regelen en uitvoeren van de uitvaart en de nazorg, zal het hele traject door Martin of Dennis begeleid worden. De nabestaanden zullen steeds hetzelfde gezicht zien. Het is belangrijk dat je een vertrouwensband opbouwt met nabestaanden en dan is een vereiste, in onze optiek, dat je er dan ook steeds zelf bent.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen voor een (naderende) uitvaart te bespreken. Ongeacht waar u verzekerd bent. We zijn altijd bereikbaar op: 075 – 612 59 33