Martin van der Blom

Veel mensen vragen aan mij waarom ik uitvaartverzorger ben geworden. Ik ben de derde generatie uitvaartverzorger in de familie van der Blom. Zowel mijn opa Goris van der Blom als mijn vader Henk van der Blom hebben dit beroep uitgeoefend.

Het intensief begeleiden van mensen op één van de moeilijkste momenten in hun leven dat geeft mij een goed gevoel. Dat ik samen met families zo’n intieme aangelegenheid als het afscheid van een dierbare mag vormgeven, maakt me erg dankbaar. Door goed naar mensen te luisteren en soms ook tussen de regels door te lezen kun je zelfs al met kleine dingen een wereld van verschil maken. Geen mens is hetzelfde, het is dus voor iedereen anders en dat vraagt om persoonlijke aandacht.

Muziek is vaak een belangrijk aspect tijdens het afscheid. Van de door u gekozen muziek wordt door ons een cd gemaakt. Het maken van een persoonlijke PowerPoint met foto’s en eventueel filmmateriaal hoort bij mijn werkzaamheden. Ik vind het fijn om dat voor een familie te kunnen verzorgen. Nabestaanden hebben al zorgen genoeg daarom probeer ik veel zaken uit handen te nemen.

In ons vak vind ik het belangrijk dat je een vertrouwensband opbouwt met nabestaanden en dan is een vereiste, in onze optiek, dat je er als uitvaartverzorger altijd persoonlijk bent.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen voor een (naderende) uitvaart te bespreken. Ongeacht waar u verzekerd bent. We zijn altijd bereikbaar op: 075 – 612 59 33
Call Now Button