Wie zijn Bakker en van der Blom?

Wij zijn Dennis Bakker en Martin van der Blom, de gezichten achter Bakker en van der Blom Uitvaartverzorging. We zijn beide al jaren werkzaam in de uitvaartbranche en hebben alle facetten van het vak meegemaakt: drager, bestuurder van de rouwauto, algemeen medewerker en coördinator. Vanuit die ervaring zijn we ons bedrijf gestart.

Begraafplaats Zaandam

Persoonlijke aandacht

We zien het als eer dat u ons de uitvaart van uw dierbare toevertrouwt. Voor ons is het dagelijks werk, maar voor u is de uitvaart het laatste afscheid van een familielid of vriend. We zijn dankbaar dat we u hierin mogen ondersteunen en begeleiden, en we doen dit dan ook met veel persoonlijke aandacht en zorg. We doen het werk bewust met z’n tweeën en indien nodig maken wij gebruik van een collega die ons assisteert, u heeft dus bijna altijd met Martin of Dennis te maken en ziet geen onbekende gezichten.

Onze ervaring is dat kleine dingen soms een wereld van verschil kunnen maken. Precies het juiste muziekstuk vinden, een detail in de kleding van de overledene, een mooie passende locatie of de bewoordingen van een toespraak. Met aandacht voor die details helpen we u om een uitvaart te organiseren waar u met een goed gevoel op terugkijkt.

Geen enkele uitvaart is standaard

In de afgelopen 25 jaar hebben we de uitvaartbranche zien veranderen. Een uitvaart wordt steeds persoonlijker, meer onderdeel van het leven. Daarom vinden we het belangrijk dat we de tijd voor u kunnen nemen, uitgebreid kunnen bespreken welke uitvaartwensen er zijn, zodat u nooit achteraf denkt “ik had het veel liever zó gedaan.” We werken dan ook niet met standaardpakketten. Elke uitvaart is uniek, net zoals ieder mens uniek is. Heeft u bijzondere wensen voor het afscheid? Dan doen wij onze uiterste best deze te realiseren.

Voor iedereen

We zijn er voor iedereen. We staan mensen uit alle culturen, geloofsovertuigingen en levensvisies bij in het regelen van de uitvaart. We zijn bekend met de verschillende verzorgings- en afscheidsrituelen en zorgen dat deze correct worden uitgevoerd. Voor een uitvaart in Zaanstad, Wormerland, waaronder de plaatsen: Assendelft, Jisp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Oostzaan, Westknollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk staat Bakker en van der Blom Uitvaartzorg  voor u klaar.

Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen voor een (naderende) uitvaart te bespreken. Ongeacht waar u verzekerd bent. We zijn altijd bereikbaar op: 075 – 612 59 33
Call Now Button