• Veel dank

  Beste Martin, Nogmaals veel dank namens de familie voor al je goede zorgen, vandaag samen met je collega. We kijken terug op een mooi en waardevol afscheid zonder zorgen over de organisatie eromheen. Heel fijn. Je hebt ons heel goed ondersteund gedurende de hele week en vandaag. Alles is prachtig verlopen. Echt top!

  Trees Groenland 14-06-2024
 • Super goed

  Bij deze wil ik graag Martin en Dennis aanbevelen als uitvaartzorg. De rust, de warme persoonlijke benadering, de gemeentelijke formaliteiten snel en vakkundig geregeld, de mooie kaarten dezelfde dag al op de bus, de oprechte belangstelling, kortom in één woord Geweldig! Martin en Dennis mijn grote dank voor het regelen van de uitvaart van vader en kort daarna moeder.

  Janny Zwikker 16-01-2024
 • Bedankt

  Bij het overlijden van mijn moeder heeft Dennis de begeleiding van de uitvaart gedaan. Zijn persoonlijke belangstelling en uitleg over wat de mogelijkheden waren bij de uitvaart waren verheldert en duidelijk. Ook onze wensen werden mee genomen en waren geen probleem. Door zijn persoonlijke benadering gaf dit een prettig gevoel in deze toch zo moeilijke tijd. Bedankt

  Hans Schol 23-11-2022
 • Warm, familiair en persoonlijk

  Vanaf het eerste persoonlijk contact met Martin van der Blom was er een warme klik na het plotselinge overlijden van mijn zwager. Martin nam alle tijd voor ons, voelde het verdriet van de familie feilloos aan en er was hem werkelijk geen moeite te veel om ons te steunen en te begeleiden tot zelfs na de begrafenis. Wij zijn Martin ongelofelijk dankbaar voor de persoonlijke benadering en professionele begeleiding.

  Paul Arbeid 27-08-2022
 • Mijn dank is groot , Martin

  Wat ben ik blij dat ik een paar jaar geleden Martin van der Blom heb leren kennen voor de uitvaart die we voor onze zwager moesten regelen  . 2 Jaar later overleed de partner van deze zwager en natuurlijk hebben we Martin weer gebeld. In februari van dit jaar hebben we Martin weer moeten bellen omdat de gezondheid van mijn man steeds harder achteruit ging. Mijn man en ik hebben nu van te voren een groot deel van de uitvaart al kunnen regelen, wat voor mijn man een hele geruststelling was. Wat een fijne man is Martin.  Hij denkt met je mee en komt met oplossingen voor de herdenking die zeker niet gebruikelijk was. ALLES was mogelijk. Hoewel het er bij de eerste afspraak nog naar uitzag dat de volgende ontmoeting nog wel een tijd zou duren, moesten we precies een week later Martin weer bellen omdat mijn man was overleden. Nu kon alles zoals afgesproken in werking worden gezet. Binnen 1,5 uur stonden er al mensen voor de verzorging van mijn man voor deur zodat hij op en top in zijn bed lag. Martin kwam de volgende ochtend de laatste dingen bespreken en het ontwerp van de rouwkaart af maken. Een paar uur later, gooide hij het ontwerp al bij mijn dochter in de brievenbus . De volgende dag waren de kaarten klaar en Martin stond weer voor de deur om te helpen met de kaarten en postzegels , zodat ze meteen op de post gedaan konden worden. Zoals we ' gewend' waren is het allemaal, op de dag zelf onder het toeziend oog van Martin  perfect verlopen tot het einde toe. Via deze weg wil ik jouw ( Martin) nogmaals bedanken.  Ook voor het fijne gesprek dat we ruim een week later hadden om nog eens terug te blikken. Zo een betrokken uitvaartondernemer vind je nergens anders. Bedankt!!

  Bianca Wisman 01-04-2022
 • Wat ben ik blij dat ik jullie gekozen heb

  Lieve Martin, Jouw luisterend oor en inzicht hebben de uitvaartplechtigheid in de Bullekerk tot een waardig en vooral liefdevol afscheid gemaakt van de man die Ton mijn echtgenoot was. Samen met jouw kunde van PowerPoint, wij met t aanleveren van de foto’s en de muziekkeuze was er een mooie fotoserie met bijpassende muziek, waar ik vele complimenten over kreeg. Ook de dagelijkse bezoekjes, toen Ton bij mij thuis was, getuigden van zorg en aandacht. Ook t aanraden van de Bullekerk was een schot in de roos. Wat een mooie locatie. En de mogelijkheid om een toost  op Ton kunnen uitbrengen samen met vrienden en familie was zo hoe Ton was, zoals Ton mijn man was  Zijn lijfspreuk en van leven ga je dood.

  Angela Been 29-03-3033
 • Zo,n enorme rust en kalmte die je meebrengt

  Ik schrijf dit berichtje terwijl ik het eigenlijk tegen je wilde zeggen maar schrijf liever vanuit mijn hart..Ik kan niet genoeg zeggen hoe blij ik ben dat we jou konden vragen om de uitvaart van papa te kunnen regelen. Jij... juist jij, bent de persoon waar ook ik dit mee wilde doen. Zo,n enorme rust en kalmte die je meebrengt, zodat we stapje voor stapje per dag deze prachtige uitvaart waar konden maken. Het is de eerste keer dat ik dit zo dichtbij heb meegemaakt en wist direct al zodra je binnenkwam dat dit feilloos goed ging komen. Het vertrouwen zat direct al goed en dat doen jij en Dennis voor jullie uitvaartverzorging werkelijk fantastisch. Je begeleiding voor mama, stapje voor stapje dingen regelen, je luisterend oor, je interesse, het plekje uitzoeken op Westgaarde met mama, de tijd die je aan ons besteed, de muziek...werkelijk geweldig hoe jij dit allemaal aanvoelde. Wees trots op wat je voor mensen zoals wij kan betekenen en vooral op je vak. Je bent een man uit duizenden.. Ik zal dit never nooit meer vergeten..Bedankt voor al je tijd en zorg, we zijn van je gaan houden.. Nogmaals bedankt voor alles Mart,

  Nou, genoeg geschreven nu weer gewoon doen, tranen weg en de groetjes

  Liefs Caro
  Caro 15-03-2022
 • Prachtige uitvaart

  Helaas hebben wij onze moeder en mijn vrouw vorige week moeten wegbrengen. Hoe verdrietig zo'n afscheid ook is, wij hebben dankzij Martin van der Blom een hele mooie uitvaart voor haar mogen verzorgen. Van het eerste contact tot en met de uitvaart heeft Martin alles fantastisch geregeld en veel zorgen uit handen genomen. Martin voelde goed onze familie aan en bracht waar nodig welkome ideeën aan. Alles is heel eervol verlopen, zeker mede dankzij zijn inbreng. Wij willen Martin bedanken voor de mooie uitvaart.

  Familie Jongbloed 03-03-2022
 • Bedankt

  Hoi Dennis, nogmaals bedankt voor de uitermate geslaagde uitvaartdienst. Het is precies zoals wij voor ogen hadden verlopen. De aankleding was prachtig, en de catering was uitstekend verzorgd. En niet te vergeten; super georganiseerd en gearrangeerd door jou.

  Marco, René en Ellis Koel 22-12-2021
 • Empatische begeleiding van de uitvaart

  Ben heel erg tevreden met de begeleiding van de uitvaart. Op een respectvolle manier werden een hoop dingen voor mij geregeld. Zelfs na een paar maanden werd een vraag van mij nog dezelfde dag opgelost. Chapeau!

  Willy Ruikers 19-11-2021
 • Vakwerk

  Martin, Bedankt voor het goed verzorgen van de uitvaart van mijn moeder Geertje. Op al onze vragen naar jou was het antwoord,ja dat kan of dat regel ik/Wij. Ook namens mijn broers nogmaals bedankt.

  Rob Buijs 10-09-20201
 • Martin heeft ons aan de hand genomen en door het doolhof van emoties begeleid

  Afgelopen week voorgoed afscheid genomen van onze lieve dappere mams… wat een verdriet. Bij dit verdriet komt dan het regelen van de uitvaart…. Wat? Hoe? Waar?… teveel om op dat moment helder over na te denken… rollercoaster die niet stopt…. Martin heeft ons aan de hand genomen en door het doolhof van emoties begeleid. Heeft samen met ons een afscheid georganiseerd om nooit meer te vergeten …. De laatste herinnering aan onze mama. Dank je wel Martin ☀️

  Mirca Meulenkamp 30-08-2021
 • Ze staan je echt met van alles bij

  Wat een fijn uitvaartcentrum is dit. Ze staan je echt met van alles bij. Komen ook met een alternatief als iets niet mogelijk blijkt te zijn. Super fijne service. Thnx mannen

  Monique De Winter 20-08-2021
 • Prettige en professionele zorg

  Deze uitvaartondernemer is er een zoals je m wenst in een moeilijke tijd direct na een overlijden. Martin van der Blom heeft ons op een heel fijne manier al het regelwerk uit handen genomen, en ons toch in alles laten meebeslissen wanneer we dat wilden. Zelfs in het weekend stond hij vrijwel continu klaar om ons antwoord of raad te geven, of om te zorgen dat kaarten en reserveringen op tijd gereed waren. Op deze manier is alles tot in de puntjes verlopen zoals we het graag wilden. Kortom; Bakker en Van der Blom zijn een aanrader indien u een dergelijke tragische gebeurtenis overkomt.

  Nanne & Agnes Homma 06-08-2021
 • Je kunt je geen betere wensen

  Zoveel met Bakker en van der Blom te maken gehad op zowel werkgebied als bewoners kwamen te overlijden als in de privé-sfeer bij mijn eigen dierbaren. Bij elk overlijden gun ik de overledene en zijn of haar naasten echt de respectvolle werkwijze van deze twee heren. Zoveel empathie, humor en vooral heel echt!!

  Dineke 22-07-2021
 • Compliment Martin

  Een top uitvaart van het begin, bij het telefonisch contact tot het einde van de uitvaart van mijn broer Lex. Niets overhaast, alle tijd, bijna elke dag wel even contact t.a.v. de rouwkaart, bloemstukken en de verzorging van mijn broer in de familiekamer. En alle mogelijkheid om het afscheid mooi af te sluiten. Martin, voor ons heb je de begeleiding van de uitvaart voor de derde keer gedaan super hoor, zelfs het mooie weer had je goed geregeld. Ik kreeg van iedereen complimenten over de lekkere koek bij koffie aan het einde van de uitvaart. bedankt!

  Johan Brandes 03-07-2021
 • Deze uitvaartondernemer is zeer professioneel

  Erg meelevend, altijd bereikbaar. Ze luisteren naar je wensen en zijn zeer behulpzaam. Onder de moeilijke omstandigheden waren zij echt een steun. Kortom een aanrader!  

  Tineke Stuurman 04-05-2021
 • Persoonlijke begeleiding

  Vanaf het eerste contact met Dennis wisten wij direct dat we voor de juiste onderneming hadden gekozen om de uitvaart van mijn vader te regelen. Dennis heeft aan het begin uitgebreid de tijd genomen om ons aan te horen en alles te laten ventileren. Gezien het onverwachte overlijden was dit heel erg fijn. Er kwamen niet direct mappen met formulieren op tafel wat er voor zorgde dat er rust was. Daarnaast werd het contact hierdoor persoonlijk, iets dat door ons als zeer prettig is ervaren. Dennis heeft er voor gezorgd dat wij op ons eigen tempo afscheid hebben kunnen nemen van mijn vader in een fijne omgeving. Tijdens de dagen tot de crematie was niets Dennis te veel. Wij konden hem altijd appen of bellen en hij kwam dan altijd direct in actie om dingen te regelen. De persoonlijke aandacht en begeleiding hebben de zware periode voor ons een heel stuk dragelijker gemaakt!

  Matthew van der Veen 28-04-2021
 • Super verzorgend, meelevend en voelen de sfeer feilloos aan

  Martin en Dennis, jullie zijn super verzorgend, meelevend en voelen de sfeer feilloos aan. Ook op alle vragen weten jullie een antwoord. Jullie staan klaar bij dag, nacht en ontij. Ik zou me geen prettigere uitvaart kunnen wensen dan met deze mensen om me heen. Dank voor al jullie goede zorgen!

  Estie Schilperoord 23-03-2021
 • Perfect geregeld

  Zeer professioneel,en keurig geregeld. niets op aan te merken. Dit uitvaartzorg team weet hoe het moet.Bedankt voor de goede zorg!

  M.Snak 11-10-2020
 • Alles was perfect!

  Hr, Dennis Bakker heeft 10 jaar geleden de uitvaart van onze zoon Eddy met heel veel betrokkenheid begeleid. Daarom nu weer bij het overlijden van mijn man voor hem gekozen.

  H. van Doesburg - Tas 07-09-2020
 • warm en begripvol

  Snel, duidelijk en zonder iets op te dringen is de crematie van onze man en vader uitgevoerd precies zoals wij het wilden; niets meer en niets minder: correct en stijlvol, oprecht, warm en begripvol.

  ina van calcar en kinderen 23-08-2020
 • Je eigen crematie regelen in Coronatijd

  Tja, het is Coronatijd en hoe regel je nu je eigen crematie dacht mijn man. Na rondbellen vonden wij Bakker &van der Blom, natuurlijk komen wij bij U thuis meneeer Venbroek om de dingen door te spreken. Mijn man heeft zijn eigen crematie met Dennis kunnen regelen,zijn wensen met Dennis doorgesproken het was voor beide partijen iets bijzonders en ook wel mooi want  zeg nou zelf meestal doe je dit niet zelf. Op de dag van overlijden en de dag van de crematie hebben wij als familie de betrokkenheid van Dennis erg op prijs gesteld. Wij als familie kijken met een goed gevoel terug op deze bijzondere tijd. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorg en betrokkenheid. Mijn man zou zeggen: Bedankt Dennis.

  Johanna Venbroek-Bronsveld 11-06-2020
 • Niet in woorden uit te drukken

  Ondanks de Coronaregels, werd in overleg met Dennis het afscheid van mijn zus een afscheid wat echt bij haar paste. Alles wat wel mogelijk was, werd benut. Dat kan alleen maar met zulke betrokken mensen als Dennis en Martin. Daar waar ik kan zal ik jullie aan bevelen, want jullie zitten in ons hart. Nogmaals heel erg bedankt ook namens Herman en Frits. "Niet in woorden uit te drukken" Everdien

  Everdien Balke-Dijkstra 02-06-2020
 • Bedankt Martin

  Een top verzorging van begin tot eind van mijn moeder, niets overhaast, alle tijd, alle mogelijkheid om het mooi af te sluiten! Martin, super bedankt, groet Alex Veldhuijs

  Alex Veldhuijs 27-05-2020
 • Uitvaart in coronatijd

  Op 1 april van dit jaar is mijn moeder begraven. Hoewel het niets met corona te maken had, hadden wij natuurlijk wel met alle coronabeperkingen te maken. Martin van der Blom heeft ons in de week tussen overlijden en begrafenis, maar ook nog daarna, begeleid. Hij deed dat op een buitengewoon prettige wijze. Hij denkt waar nodig mee maar geeft je ook alle ruimte om de eigen ideeën in te brengen. En daarbij neemt hij je veel regelzaken uit handen. Wij zijn dankbaar voor zijn rustige en empathische manier van begeleiden. En ondanks de coronabeperkingen kijken wij met goed gevoel terug op de uitvaart van mijn moeder.

  Bert Dijkstra 24-04-2020
 • Betrokken en meedenkend

  Martin heeft onlangs de uitvaart van mijn dochter begeleid. Zeer begripvol en alle wensen m.b.t. de uitvaart waren mogelijk. We kunnen terugkijken op een 'mooie' uitvaart als start van de verwerking van dit grote verlies.

  Cora Nieveen 15-04-2020
 • Dankbaar

  Begin November is helaas mijn man overleden. In een vreselijke moeilijke emotionele tijd, heeft Martin samen met ons alles tot in de puntjes geregeld op een rustige warme manier. Hij geeft advies, maar luistert vooral naar onze wensen. Zo wilde wij geen "standaard'' kaart, maar 1 van Lapland. Na een gesprek over de kaart, ging hij weer weg en een paar uur later kwam hij met verschillende Prachtige kaarten van Lapland  terug, zodat wij de mooiste konden kiezen. Ook tijdens de uitvaart heeft hij op een mooie warme manier gesproken. Raar om te zeggen, maar ben blij en dankbaar dat Martin de uitvaart (met ons) heeft geregeld.

  Ingrid 13-02-2020
 • Dankbaarheid

  Op 5 dec is mijn moeder overleden. Martin heeft de crematie geweldig geregeld. Precies zoals wij, maar vooral zoals mijn moeder wilde. We hebben dagelijks contact gehad met Martin. Met steunende woorden, altijd een luisterend oor en veel kopjes thee. Het is altijd heel verdrietig om afscheid van je moeder te moeten nemen... maar we zijn Martin heel dankbaar dat het allemaal zo goed is verlopen.

  Andrea van der Kolk 29-12-2019
 • Steun en Geduld

  Inmiddels meer als een half jaar geleden, de zaken duurden erg lang tot ze afgehandeld waren. Toch was er steeds de steun en het geduld. We hebben bijna iedere dag contact gehad gedurende dat halve jaar. Maar dat heb ik persoonlijk als zeer prettig ervaren. Ook voor en tijdens de uitvaart, niets als steun gehad. Vooral de rust die van Martin uitstraalde vond ik heel erg prettig. Dank jullie voor alle hulp, geduld, steun en appjes.

  Siska IJmkers-Hoogerbeets 29-10-2019
 • top in ontzorgen

  In het verleden al eens tot volle tevredenheid samengewerkt met Dennis en Martin. Toen onze moeder in het ziekenhuis overleed heb ik ze direct gebeld. De manier waarop ze daarna het gehele proces begeleiden was erg fijn. Vol respect en openheid en altijd  dienstbaar op de achtergrond aanwezig.

  Willeke van 't Veer 10-08-2019
 • Alles wat hij wilde

  In een woord geweldig ondanks het verdriet. Nogmaals onze dank. Lieve groet Cor en Gina

  Gina Boot - Binken 03-08-2019
 • Dubbel werk

  Afgelopen april hadden we het team van Bakker en Blom nodig. Onze vader was, ondanks zijn ziekte en leeftijd, snel van ons heengegaan. Na een enerverende tijd, waarin onze moeder als gevolg van een herseninfarct flink achteruit was gegaan. Er was volop aandacht en ruimte voor hetgeen wij wilde. We kregen de regie in eigen handen en het team en Martin waren op de achtergrond. Met persoonlijke aandacht voor moeder en zeeën van tijd. Met oog voor de kleinkinderen die hun aandeel in de uitvaart konden geven.  Oog voor details, zoals de Friese vlaggetjes op de haring. We planden een evaluatie gesprek. Voor dat we daaraan toe kwamen overleed moeder, onverwacht, na een week ook. Martin was er meteen voor ons. Weer met alle ruimte voor eigen regie en persoonlijke aandacht. De dappere kleinkinderen die ook nu hun aandeel hadden in de uitvaart. Met steun om dit te kunnen doen van dit team. Verdriet werd verzacht door het op deze manier te mogen doen voor onze ouders. Dankbaar voor de betrokkenheid van deze medewerkers met een warm hart.

  Mirelle van der Meer 24-07-2019
 • Bijzonder

  Na het overlijden van mijn vader heeft Dennis Bakker alles prima voor ons geregeld. Er werd goed naar ons geluisterd, alles was mogelijk, en Dennis heeft ook goede tips gegeven. Wij kunnen als familie terugkijken op een bijzonder mooie uitvaart, die helemaal bij mijn vader paste, maar ook zeker bij ons.

  Janet Pijl - Prince 9-7-2019
 • Mooi

  Misschien vreemd om een crematie ‘mooi’ te vinden maar de crematie van mijn moeder wás mooi. Martin leek precies te weten wat wij wilden en zorgde ervoor dat dit ook zo uitgevoerd werd, van het ontwerp van de kaart tot het regelen van gebakjes.  Hij denkt mee en was er ‘gewoon’. Dit was écht ontzorgen, dank je wel Martin!

  Renée Romijn 22-06-2019
 • Niets is hun te veel

  Gelukkig maar, dat je niet vaak een uitvaartverzorger moet inschakelen. Mocht het zo zijn, dan wil je eigenlijk geen gedoe. Er is al zo veel te regelen. Deze uitvaartverzorger neemt de tijd voor je en legt alles rustig uit. Hij neemt veel (denk)werk uit handen en is altijd "in de buurt". Persoonlijke aandacht is voor hen belangrijker dan commercieel gewin. Niets is hun te veel. Op de dag van de uitvaart was alles keurig tot in detail geregeld. Vooral de puntjes op i vielen op en deden ons goed. Ik beveel dit bedrijf van harte aan. Martin nogmaals bedankt voor de goede zorg.

  Ruud Romijn 17-06-2019
 • Toegewijd en begrip vol

  Heel begrip vol, dringt niets op en luistert goed. Fantastisch zoals je alles geregeld hebt. We zijn je erg dankbaar Martin.

  Mevr. Bosschieter - Schermer 01-05-2019
 • Warm en persoonlijk

  Martin, wij kijken terug op een prachtig afscheid van onze vader! Je bent een warm persoon, belangstellend en jouw begeleiding was zeer professioneel. Je dacht met ons mee, liet bijna elke dag wel even iets van je horen en op de dag van de begrafenis verliep alles vlekkeloos. Nogmaals heel erg bedankt voor alle goede zorgen!

  Margreet Tanger-Zwagerman 24-04-2019
 • Crematie

  Al weer een jaar terug, Mijn broer gecremeerd, hij had bepaalde wensen. Na goed overleg goed afgewikkeld door Bakker en van de Blom

  Frans Dobbelaer 03-04-2019
 • Een toppertje die uitvaarten regelt.

  In 2 jaar tijd zijn wij onze broer/zwager en zijn partner  verloren. De eerste keer zijn wij min of meer bij toeval bij Martin v.d. Blom terecht gekomen. Wat een fijne man zeg!! Alles werd  in alle rust doorgenomen. Hij dacht met ons mee zodat er niets vergeten werd. Op de dag van de crematie heeft hij alles in goede banen geleid. Wij konden ons helemaal richten op de familie en vrienden die afscheid kwamen nemen. Na 2 jaar overleed plotseling onze zwager. Gelukkig hadden wij  Martin zijn telefoonnummer bij de hand. Het was voor iedereen duidelijk dat hij weer de aangewezen persoon was om alles te regelen.  Hij nam ook de tijd om na het gesprek van Purmerend naar Amsterdam te rijden zodat wij toch even afscheid konden nemen van onze zwager. Ook deze keer kregen we van familie en vrienden complimenten dat het zo mooi geregeld was, maar ere wie ere toe komt …. Martin bedankt. We hopen dat we voorlopig geen gebruik meer hoeven te maken van de diensten van Martin, maar je weet maar nooit.

  Hans en Bianca 28-03-2019
 • Warm en persoonlijk

  Na het overlijden van mama hadden we eerst een andere uitvaartonderneming benaderd maar deze kon ons niet helpen. Na even zoeken kwamen we bij jullie terecht. Van het begin tot het einde een hele fijne, persoonlijke en respectvolle begeleiding. We konden altijd bellen, Martin stond direct voor ons klaar. Alles verliep heel waardig en warm, met een lach en een traan. Bedankt!

  Margriet en Agnes 19-03-2019
 • Fantastisch gedaan

  Twee keer heeft Martin van der Blom de verzorging van een uitvaart voor ons gedaan.  Dit heeft hij echt fantastisch gedaan.  Martin weet wat ontzorgen is. Wij zijn Martin zeer dankbaar voor zijn goede zorgen. En zal Martin zeker in de toekomst weer benaderen.

  Natascha Brouwer 21 februari 2019
 • In goed overleg

  Het is in goed overleg gegaan

  heer Dobbelaer 09 mei 2018
 • Hij verstaat zijn vak

  Dennis Bakker een topper die zijn vak verstaat Meelevend doet werkelijk alles voor je, ziet er keurig uit. Gewoon 1 en al lof !

  mevrouw Klop - Spoor 07 december 2017
 • Warm

  Mijn vader is 31 oktober jl overleden en heb direct Bakker en vd Blom gebeld.. waarom? Ik werk zelf in de uitvaart dus weet precies hoe de heren werken en ik kan niet anders zeggen dan fantastisch. Het is een warm bad als hun je begeleiden. Ze nemen alles maar dan ook werkelijk alles uit handen, hoe fijn is dat? Je hoeft je nergens druk om te maken want dat doen hun wel. Dus daarom een diepe buiging en dikke pluim voor deze heren. Ik waardeer in hoe ze zijn en hoe ze doen.

  Jeannette 07 december 2017
 • Zeer goed en prettig

  Mijn kinderen en ik hebben de begeleiding en de dienstverlening door uw medewerkers als zeer goed en prettig ervaren.

  mevrouw Houweling - van Wijk 29 september 2017
 • Prima verzorgd

  Mijn moeder had een natura verzekering en dat was geweldig de basis dingen zaten erin.

  mevrouw van de Kamp - Freeke 27 september 2017
 • Ook voor het menselijke aspect

  Er is zowel oog voor het menselijke aspect, detail en kwaliteit. En goed bereikbaar. En altijd het gevoel gehad dat er de tijd voor genomen werd..

  mevrouw Oosterhoff - Schaak 31 augustus 2017
 • Perfect verzorgd

  Juiste afspraken en een duidelijke wil die wij wouden toch door voeren. Alles is tot de puntjes voor ons verzorgd.

  heer Hoogman 03 augustus 2017
 • Heel betrokken

  Zeer goed geholpen duidelijk niet zo zakelijk heel goed gevoel bij

  heer Kraal 03 augustus 2017
 • Zeer meedenkend

  Goede service en zeer meedenkend.

  mevrouw Scheffer 23 juni 2017
 • Keurig en vriendelijk

  Het was allemaal keurig en relaxt behandeld zag er goed uit zeer vriendelijke mensen

  mevrouw Meijer - Gevers 26 april 2017
 • Mijn complimenten Dennis Bakker

  Ik ben met name tevreden over Dennis Bakker uit Zaandam. Alles is perfect verlopen. Mijn complimenten.

  heer IJskes 26 april 2017
 • Perfect

  Alles was gewoon perfect!

  mevrouw Arvanitakis - Basart 05 april 2017
 • Ontzorging op z'n best

  Goede zorg, goed luisteren en meedenken, niets opdringen, een fijn gesprek over de overledene, ook de kinderen en kleinkinderen kregen aandacht, duidelijke kostenberekening.

  mevrouw Nagel - van Deijl 01 april 2017
 • Begripvol en persoonlijk

  De begeleiding van Dennis bakker was zeer begripvol en ook zeer persoonlijk

  heer Casteleijn 22 februari 2017
 • Uitstekend inlevingsvermogen

  Aandacht en inlevingsvermogen was uitstekend

  heer van der Oord 20 februari 2017
 • Alles werd netjes afgehandeld

  Alles is netjes afgehandeld

  mevrouw Boomstra - Jansen 24 januari 2017
 • Perfect verzorgd

  Omdat alles perfect verzorgd word

  mevrouw Villa Garcia - Baars 09 januari 2017
 • Een warm contact

  Direct na het eerste telefoongesprek was het een warm contact. Ook al was het eerste telefoontje om 2130 uur kwam de uitvaartleider direct langs. Ook die avond werd alles al geregeld. De uitvaartleider was warm en had met alle nabestaande contact. Nam hier ook de tijd voor. Geen moment voel je het als werk van deze mensen. Echt begaan. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Alles wat er kon werd uit handen genomen. Gezamenlijk tot een prachtig afscheid gekomen.

  heer Clerc 08 januari 2017
 • Volledige ontzorging

  Je wordt volledig ontzorgd.

  mevrouw Ooms - van der Woude 06 januari 2017
 • Uitstekend

  Bakker en Van der Blom hebben alles super goed geregeld. De heer van der Blom m.n. heeft alles , naar onze wens, top verzorgd. Zijn benadering en meelevendheid, integriteit heeft bij ons een zeer goede indruk nagelaten.

  Mevrouw Bronk 15 december 2016
 • warm, vertrouwd en betrokken

  Dennis heeft er voor gezorgd, met Martin op de achtergrond, dat wij terug kunnen kijken op een fantastisch afscheid van mijn vader. Het is zo fijn dat er iemand voor je is in de meest moeilijke periode van je leven. Dennis heeft met alles meegedacht en samen hebben we er voor gezorgd dat papa's wens uitgekomen is: een groots en mooi afscheid. Dennis we hebben je in ons hart gesloten! Dank voor je liefdevolle en warme medewerking! Fam Onrust

  Kim 03 oktober 2016
 • Professioneel maar ook betrokken

  Persoonlijke en warme benadering. Zorgzaam en vertrouwenwekkend. Afspraken worden keurig nagekomen.

  Mevrouw van den Bor - Walst 09 juni 2016
 • Werk wordt uit handen genomen

  Begeleiding is prima er worden suggesties gegeven indien gevraagd, er wordt werk uit handen genomen

  Mevrouw Theijssen - Klaver 03 juni 2016
 • Zeer prettig en rustgevend

  Ik heb het bezoek van de uitvaartverzorgers als zeer prettig en rustgevend ervaren. Alles is naar volle tevredenheid doorgenomen en uiteindelijk goed geregeld. Ook de communicatie verliep prima. Na het overlijden van mijn man werd er ook snel actie ondernomen. Alle toezeggingen werden ook op een juiste manier afgehandeld.

  mevrouw Spaargaren-Schoenmaker 19 mei 2016
 • Dank je wel

  Beste Martin, Voor ons is het helaas al de derde keer dat we een samenwerking met u hebben en iedere keer was alles perfect geregeld, zo ook nu. Via deze weg wil ik je danken voor de uitstekende begeleiding die je ons hebt gegeven tijdens de crematie, dankzij jullie is het geworden zoals ik had gehoopt. Je was er waar en wanneer je nodig was en nam ons werk uit handen, je aanwezigheid voelde vertrouwd en als een steunpunt. Vriendelijke Groet,

  Miranda Galesloot Theijssen 03 mei 2016
 • In een woord geweldig

  Dennis we zijn trots op je. Wat heb je het keurig gedaan zeg. We kunnen alleen maar vol lof over je spreken en dat doen we dan ook. Alles is zo netjes gegaan. Je luisterd naar iedereen en maakt alle wensen waar.je bent echt geknipt voor het vak. straalt onwijs veel rust uit en geen dwingend gevoel gehad bij je.je heb ons goed begeleid bij een mooi afscheid. wat ons zeker helpt om dit grote verlies een plekje te geven.je bent een kanjer.

  Angela smit 08 april 2016
 • Een hele opluchting

  In de verwarrende tijd rond een overlijden (zeker als het plotseling is) is iemand die de leiding neemt en aan alles denkt een hele opluchting. Uw vertegenwoordiger heeft dit prima gedaan vooral ook door zijn persoonlijk optreden.

  mevrouw Albers- Bruijn 23 maart 2016
 • Zeer tevreden

  Omdat wij zeer tevreden zijn over de handelswijze van de firma

  heer Scholing 29 februari 2016
 • Dank voor de ondersteuning

  Wij zijn perfect geholpen door de Heer Blom in Zaandam

  Mevrouw Scheeper - Bos 18 februari 2016
 • Er werd erg goed meegedacht

  Er wordt goed meegedacht. Niet opdringerig, Eigenlijk wordt alles zeer goed uit handen genomen, indien nodig, maar er wordt ook goed naar de wensen geluisterd. Het contact is uitermate goed.

  heer van Zadelhoff 11 februari 2016
 • Alles werd goed uitgelegd

  Alles was goed geregeld en is goed uitgelegd

  heer Beijer 04 februari 2016
 • Zeer goede begeleiding

  zeer goede begeleiding met alles

  heer de Graaf 08 januari 2016
 • Vakkundige inleving van de situatie

  Vakkundige inleving van de situatie en geven van adviezen en oplossingen voor de uitvaart.

  heer Schimmel 27 december 2015
 • Professioneel

  professioneel: warme en prettige begeleiding

  mevrouw den Siemers-Dulk 07 december 2015
 • Tevreden en wij raden u aan

  Omdat alles uitstekend verzorgd was.

  Dhr. Winkelman 03 december 2015
 • Tevreden

  Alles is naar wens geregeld door u.

  Dhr. van der Voort 29 november 2015
 • Lof voor Martin

  De begeleiding is groots en geweldig, in een periode dat ik mij verloren heb gevoeld. Martin heeft de goede richting aangegeven, goed geluisterd en advies gegeven op een informatieve manier. hij is iedere dag even komen kijken en wanneer nodig de zaken bijgesteld. Wij zijn meer dan tevreden over zijn houding naar ons toe, zijn begeleiding en zijn empathisch vermogen in een voor ons verdrietige periode.

  Mevrouw Moesker - Fokke 15 november 2015
 • Fijne begeleiding

  Ik vond de persoonlijke en rustige benadering heel prettig

  Mevrouw Smid 22 oktober 2015
 • Zeer sympathieke mensen die weten wat ze doen

  Zeer correcte behandeling. Medewerkers geven je een gevoel dat alles goed geregeld wordt. En alles is ook perfect geregeld. Zodat wij met een zeer goed gevoel aan de verwerking kunnen beginnen.

  Mevrouw Koopman - Rademaker 16 oktober 2015
 • Zeer goed geholpen

  Zeer goed geholpen door dhr. Bakker, meedenkend, op de juiste momenten (on)zichtbaar!

  Dhr. Van der Meulen 15 oktober 2015
 • Echt een zorg minder.

  Ik vond het vertrouwd aanvoelen. Goed geregeld. Als er wat was of een vraag, je kon gelijk terecht of kreeg gelijk antwoord.

  Mevrouw Wijtvliet - Tijdeman 08 oktober 2015
 • Tevreden

  Uitstekend advies en prima begeleiding.

  Dhr. de Graaf 23 december 2015
 • Gepaste begeleiding

  Gepaste begeleiding. Zonder opdringerig te zijn toch het geheel in juiste banen leiden. De vrijheid om de overledene te kunnen bezoeken wanneer je maar wilt vond ik erg prettig. Ik had ook steeds het gevoel 'vertroeteld' te worden. Erg prettig allemaal

  mevrouw Scholte-van der Lans 13 september 2015
 • Uitstekende begeleiding

  Duidelijk in alles wat wordt besproken. Duidelijk boek met tips en voorbeelden. Uitstekende begeleiding. Staan bij iedere vraag voor je klaar. Reageren a la minute op e-mail vraag.

  Heer van Hal 15 juni 2015
 • Zeer prettig allemaal

  Beste Martin, Ik denk niet dat ik een betere uitvaartverzorging had kunnen uitkiezen. Dankjewel voor de tips, de adviezen en jouw toegankelijkheid. We zijn allemaal erg tevreden over de plezierige manier waarop je ons hebt geholpen en begeleid. Vr groeten Y.Fluri

  Y.Fluri 23 juni 2015
 • Alles liep op rolletjes

  Dennis was betrokken en dacht met ons mee. Door Dennis werden sommige dingen makkelijker. Echt alles liep op rolletjes en wij hoefden verder nergens bij na te denken.

  Mevrouw Nieuwenhuizen-De Hart 20 juni 2015
 • Beter hadden we het niet kunnen treffen

  Alle hulp en ondersteuning die wij hebben gekregen van Martin van der Blom was erg goed en hij voelde ook heel goed aan wat wij wel en niet wilden. Beter hadden we het niet kunnen treffen.

  Mevrouw Jak-Bartels 19 juni 2015
 • Alle aandacht en begrip

  Dennis was enorm betrokken bij het hele proces. Met zijn volle aandacht en begrip heeft hij ons bijgestaan in een voor ons totaal onverwachte en verdrietige gebeurtenis.

  Mevrouw Van der Horst-Quivooij 05 juni 2015
 • Bedankt

  Top!

  Rianne 26 mei 2015
 • Alles goed geregeld

  Alles goed geregeld, en met respect en begrip voor de situatie

  Mevrouw Odisho 01 mei 2015
 • Vriendelijk en kwaliteit

  vriendelijkheid en kwaliteit

  Heer van Groning 23 april 2015
 • Alles was goed geregeld

  Overzichtelijk, eerlijk, rustig, goed beeld van uitvaart en behulpzaam

  Heer Brokaar 23 april 2015
 • Bedankt

  Alles was perfect verzorgd.

  Heer Schipper 20 april 2015
 • Alles was duidelijk

  Duidelijk en een goed advies, en vooral meedenken, schatten de situatie goed in. En proberen je niets te verkopen.

  Heer Kroes 20 april 2015
 • Betrokkenheid

  Er is duidelijk een betrokkenheid merkbaar: dit uit zich ook in de gegeven adviezen.

  Heer Van Veen 08 april 2015
 • Zeer begripvol en meelevend

  Medewerkers zeer begripvol en medelevend. Zelfs als ik nog aanwijzingen of opmerkingen had, bleek er al aan gedacht te zijn!

  Heer Veenman 25 maart 2015
 • Correcte en zorgvuldige begeleiding

  Zijn correct en zorgvuldig begeleid tijdens de toch al verdrietige dagen rondom een overlijden.

  Mevrouw van Houten-Anneveld 23 maart 2015
 • Compliment

  Naam overledene: De heer H.Z. Haverlag Middels deze reactie op de website wil ik graag de complimenten overbrengen aan Martin van der Blom die de uitvaart heeft verzorgd van mijn vader. Het was voor mij de eerste keer dat ik een uitvaart moest regelen en gelukkig heb ik alle steun gehad van Martin. Ook de wijze waarop hij de familie en met name mijn moeder heeft opgevangen was voortreffelijk te noemen. In het bijzonder nog te vermelden het bezoek van Martin ca. 1 week na de crematie werd door de familie zeer gewaardeerd.

  Rob Haverlag 05 januari 2015
 • Zeer erkentelijk

  Beste Martin van der Blom, Ik wil jou bij deze hartelijk bedanken voor je echt goede zorgen en je gemeende oprechte medeleven, welke je tentoonstelde na het overlijden van onze vader. Mijn moeder is je ook zeer erkentelijk voor jouw manier van omgang met ons en vooral met haar en jouw nazorg tijdens het gezellige bezoek dat je met haar had, het heeft haar erg goed gedaan. Ook namens mij bedankt, jouw warmte is zeker bij ons allen aangekomen. Groeten Bart

  Bart 12 december 2014
 • In één woord top!!

  Dennis, We kennen elkaar al een tijd. En mijn keuze voor jou stond al snel vast. Ook omdat ik al meerdere keren hele positieve reacties van anderen had gelezen. Dennis je hebt ons ontzettend goed bijgestaan. Wat vooral erg prettig is is dat we niet overhaast beslissingen hoefden te nemen. Alles gebeurde in alle rust. Niet in 2 uur even snel alles doorspreken en vastleggen. Nee, je besprak de dingen en liet ons er rustig een dag over nadenken en kwam er dan op terug. Dit is heel erg fijn, omdat je zo vlak na het overlijden van een dierbare alles een beetje in een roes beleeft. Dennis je bent echt een super vent met heel veel gevoel en inlevingsvermogen. De uitvaart van mijn vader was erg mooi en alles klopte. We hebben ook heel erg veel complimenten ontvangen van onze gasten. Ook Martin wil ik bedanken voor de werkzaamheden die hij op de achtergrond heeft verricht.. Mannen ga zo door!! Groetjes Syl.

  Sylvia Smit 16 november 2014
 • Goede ondersteuning

  Beste Dennis, wat hebben we het getroffen met je. We zijn uiterst tevreden over de manier waarop je ons hebt bijgestaan. Mede door jouw inbreng is de uitvaart naar onze wens verlopen. We kijken met een goed gevoel terug op de momenten van ondersteuning. Fijn kennis gemaakt te hebben met je, ook prettig voor later. Heel hartelijk bedankt voor alles. Mocht zich een gelegenheid voordoen dan zullen we zeker aan je denken. Groeten, Anja Mandy.

  Anja Mandy 25 oktober 2014
 • Dank jullie wel

  Een beetje laat maar niet minder gemeend: dank jullie wel voor de fijne en betrokken uitvaartverzorging van onze Jan.

  Desiree 27 september 2014
 • Fijne begeleiding

  Beste Dennis, via deze weg willen wij je bedanken voor je fijne begeleiding bij de crematie van onze moeder. Zonder veel woorden wist jij precies hoe wij het wilden! Bedankt voor je rust en luisterende oor!

  Fam. van T. Dekker 17 juni 2014
 • Hartelijk dank

  Beste Dennis, we zijn zeer tevreden over de manier waarop je de uitvaart hebt begeleid. Ondanks de moeilijke tijd kijken wij terug op een goede crematie en een prettige samenwerking met jou. Wij bewonderen je betrokkenheid, je persoonlijke benadering en de rust die je altijd uitstraalde. Hartelijk dank daarvoor.

  Fam. Glandorff 05 maart 2014
 • Rust en goede raad

  Beste Martin. Wij als familie zijn jou erg dankbaar voor het werk en begeleiding van de uitvaart van onze vader. Je rust en goede raad waren voor ons een goede steun. Nogmaals bedankt voor de goede zorg.

  fam. Klootsema 12 februari 2014
 • Veel steun

  Beste Martin. Via deze weg wil ik jou, ook namens kinderen en kleinkinderen, nogmaals bedanken voor de goede begeleiding tijdens de moeilijke week tussen overlijden en crematie. Je hebt ons heel veel steun gegeven. Nogmaals bedankt !!

  Very Koopmans 08 november 2013
 • Veel voldoening

  Dennis, wij kijken terug op een zeer warme, betrokken en professionele begeleiding van jou voor en tijdens de uitvaart van onze moeder. Het werd mede door jouw inbreng een afscheid waar wij met heel veel voldoening op terugkijken. Je doet je werk met je hart, en dat hebben wij gevoeld! Onze dank is groot!!

  Annemarie Beutler 08 september 2013
 • Warme steun

  Dennis bedankt voor de uitvaartverzorging van mijn vader, we zijn enorm tevreden en willen je nogmaals bedanken voor de warme steun en zeer zeer goede begeleiding van de crematie van mijn vader. Ook namens mijn moeder dank voor alles, mede door je goede begeleiding is de crematie gegaan zoals mijn vader zijn wens was. Dennis nogmaals bedankt voor alles !! mijn complimenten !!

  ron wouda 31 mei 2013
 • Zeer tevreden

  beste Dennis, ik ben zeer tevreden over de begeleiding voor en de warme, professionele uitvoering van de crematieplechtigheid van mijn lieve vrouw Evelyn. Ondanks het grote verdriet dat ik moet verwerken, kijk ik met warme gevoelens terug op onze contacten voor, tijdens en na de crematie.

  martin stuiver 21 maart 2013
 • Uitstekende verzorging en begeleiding

  Martin, via deze weg nogmaals bedankt voor de uitstekende verzorging en begeleiding rondom het overlijden van mijn moeder op 15 december. Alles konden we vragen. Je begeleiding, ook van de achterkleinkinderen, hebben we erg gewaardeerd. We zullen jullie zeker aanbevelen. Jullie doen het werk met respect. Nogmaals bedankt!!

  Y.Pieters 23 januari 2013
 • Zeer respectvol

  Martin, bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor jouw zakelijke, doch zeer menselijke en respectvolle houding na het overlijden van mijn echtgenote. Deze houding zorgde ervoor dat de crematie voor mij, mijn kinderen en andere nabestaanden, onvergetelijk was. Ook de nasleep daarna hebben wij ervaren als zeer respectvol. Je zult zeggen, dat is mijn werk, maar ook daarin zijn variaties. Het verlies is nog steeds groot. Maar de hulp die jij en jouw organisatie bracht, hielp ons met dit verlies.

  Bert Rietkerk 17 december 2012
 • Keurig

  Langs deze weg wil ik Dennis Bakker namens de hele familie bedanken voor de steun en rust die hij heeft gegeven bij het overlijden van onze moeder, schoonmoeder, oma en overgroot oma. Het was allemaal keurig. Bedankt Dennis

  Wim Winter 10 oktober 2012
 • Alles tot in de puntjes geregeld

  Martin bedankt voor het verzorgen van de uitvaart van mijn vader, alles was tot in de puntjes geregeld. In voorkomende gevallen zal ik jullie zeker aan anderen aanbevelen !

  I. Meerhoff 13 augustus 2012
 • Perfect, stijlvol en sympathiek

  Hierbij wil ik mede namens mijn kinderen en familie van mijn overleden echtgenote, Martin van der Blom bedanken voor de uitstekende verzorging en begeleiding van ons bij de uitvaart van mijn lieve vrouw. De organisatie was perfect, stijlvol en sympathiek. Ook de nazorg en de aandacht voor ons was zeer verzorgd. Martin je was professioneel en geweldig.

  S. den Heyer 26 februari 2012
 • Bedankt voor alle steun

  Langs deze weg wil ik Dennis Bakker nogmaals bedanken voor alle steun die hij ons gegeven heeft na het overlijden van mijn dochter. Mede dankzij jou heb ik ondanks mijn verdriet de crematie als erg mooi ervaren. Zelfs nu na bijna 3 maanden staat hij nog altijd voor ons klaar als er iets moeilijks gedaan moet worden gedaan i.v.m. mijn dochters overlijden. Dat vind ik heel erg fijn. Nogmaals dank Dennis

  Elly van Essen 31 oktober 2011
 • Zeer professioneel

  In een moeilijke tijd heeft Dennis mij zeer professioneel bijgestaan. Mede door zijn toe doen hebben wij mijn vader waardig kunnen begraven. Via deze weg wil ik Dennis dan ook bedanken.

  Sandra Altenstad 06 oktober 2011
 • Recht uit het hart

  Luisterend, begripvol, behulpzaam, geen wens is te veel, leerzaam, tactvol, eerbiedig en ze kunnen van iets bedroevends toch een mooie dag maken die je niet meer vergeten zal. Dennis (en Martin) top, je hebt de wensen van ons en mam laten uitkomen. Vanaf het begin tot het evaluatie gesprek recht uit het hart!! BEDANKT!

  Piet & Resia 14 september 2011
 • Vol respect

  lieve Dennis en Martin, jullie zijn voor mij echte vrienden geworden, na het overlijden van mijn lieve trucker Henk Spoelstra op 9 augustus 2011, er zijn geen woorden voor hoe jullie alles zo mooi zo goed en zo vol respect hebben geregeld, ik heb jullie dan ook in mijn hart opgesloten, bedankt en dikke kus kitty

  kitty wezenberg 08 september 2011
 • Lof

  Lof, niets dan lof van ons allemaal voor Martin! Wat ben jij een bijzonder warm mens en wat fijn dat jij dit beroep doet. Er zullen nog heel veel mensen troost en steun bij jou vinden. Je hebt ons op een heel bijzondere wijze bijgestaan. Wij konden 24 uur per dag bij je terecht. Niets was je te gek en je kon altijd. Ik/wij willen je dan ook nogmaals bedanken, woorden schieten tekort voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Echt bedankt en respect!! Liefs ons

  Karin Drenth 02 november 2011
 • Goede begeleiding

  Ik wil mede namens mijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen, u en uw collega dankzeggen voor de goede begeleiding zowel voor, tijdens en na de begrafenis van mijn Ada. Terugkijkend, ondanks de droefenis, heeft het totale gebeuren een zeer diepe indruk op ons gemaakt. Jullie waren onopvallend aanwezig. De vrijheid die wij hadden om zelf een groot aandeel te mogen leveren, hebben wij als zeer zinvol ervaren. Evenals het thuis opgebaard zijn van mijn lieve Ada, heeft mij meer dan goed gedaan.

  Evert Weerstand 18 juli 2011
 • 1000 maal dank

  perfectionisten zijn jullie, zo goed hebben jullie mij en mijn gezin begeleid na het overlijden van mijn man. Zo professioneel als jullie zijn er weinig, want wie kan er nou een crematie verzorgen voor 600 mensen plus steun voor iedereen. Dat noem ik nou een kroon op je werk. Als je dat kan, kan je alles. Ik ga geen cijfer geven, ik wil alleen zeggen bedankt voor alles het is niet in woorden uit te drukken 1000 maal dank gr moniek

  moniek pruijmboom 11 juli 2011
 • Oog voor detail

  Lieve Martin en Dennis, bedankt voor jullie warme begeleiding en zorg bij het overlijden van mijn schoonvader. Jullie hebben oog voor detail en zijn bijzonder !!!!! Bedankt en mijn respect. Marijke Rijken-Ruiter

  Marijke Rijken-Ruiter 26 juni 2011
 • Heel erg bedankt

  beste Martin, heel erg bedankt voor je steun na het overlijden van onze vader Gerrit Kesselaar toppie p.s bedankt voor die mooie pennen

  Monique en Ton 18 juni 2011
 • Open en vriendelijke houding

  Mijn zonen en ik zijn heel dankbaar voor de geweldige begeleiding en goede zorg die we gekregen hebben na het overlijden van mijn man Theo. De opbaring en verzorging van Theo bij ons thuis door Dennis en Martin was heel mooi. Door de open en vriendelijke houding konden wij afscheid van Theo nemen zoals wij dat wilden. Dennis heeft ons daarin heel goed geholpen. Wij kijken met een heel mooi gevoel terug naar deze bijzondere periode. Met heel veel dank, Marco, Niels en Leonoor

  Leonoor Willems-Zanen 10 mei 2011
 • Heel veel dank

  beste martin, heel veel dank namens de hele familie voor het verzorgen van de uitvaart van mijn mamsie, het was allemaal heel mooi en respectvol verzorgd, en ook wil ik jou en je collega bedanken bij het begeleiden van mijn dochters met het verzorgen van hun oma. jullie krijgen van ons zeker een 10. vriendelijke groeten anja en familie

  anja garritsen 21 maart 2011
 • Hartverwarmend

  De wijze waarop Martin van der Blom de uitvaart van onze geliefde Andries Koekendorp heeft begeleid was hartverwarmend. Hij voelde de sfeer perfect aan en was precies daar wanneer je hem nodig had. Alles bijzonder verzorgd. Dankzij de sprookjesachtige sneeuwval en de goede begeleiding is het een hele mooie herdenking geworden. Onze hartelijk dank

  Jan-Jaap Brandt Corstius 06 maart 2011
 • Goede zorg

  Dennis heeft de uitvaart van mijn vader twee jaar geleden verzorgd. Mijn moeder heeft toen aan het luisterend oor van Dennis veel steun gehad. Toen ook het einde van mijn moeder afgelopen december naderde heb ik wel even geïnformeerd of Dennis ons weer zou kunnen bijstaan. Dit zegt eigenlijk al genoeg over de goede zorg en band die we de eerste keer al hadden ervaren. Dennis, heel erg bedankt voor alles. Liefs van ons, Paul en Regine

  regine kok-teters 28 februari 2011
 • Alles goed geregeld

  Dennis hartelijk bedankt dat je op zo'n fijne manier ons heb geholpen om geheel up-to-date de toekomst zorgeloos tegemoet te zien wetende dat alles GOED geregeld is voor ons. Dennis ik hoop je voorlopig niet nodig te hebben maar als het eenmaal zo ver is dan weten wij dat alles goed verzorgd wordt door jou en Martin hartelijke groeten Rudy en Bep.

  Rudy Bree 30 januari 2011
 • Respectvol

  Martin, heel erg bedankt voor je steun na het overlijden van mijn man en vader Vincent, op tweede kerstdag. Je medeleven, begrip, luisterend oor, advies en begeleiding hebben ons goed gedaan. Het is een mooie uitvaart geworden, precies zoals wij het wilden. Je respectvolle houding en toewijding zijn bijzonder. Dank je wel.

  Belinda Alkema 15 januari 2011
 • Rustgevende en respectvolle begeleiding

  Martin van der Blom heeft de uitvaart van mijn innig geliefde Corrie, onze Omi, op bewonderenswaardige en warme wijze verzorgd. Met name door de perfecte wijze waarop hij met name onze kleinkinderen "bij de hand heeft genomen" heeft onze familie hem in ons hart gesloten. Alle gemaakte afspraken en beloftes zijn door hem meer dan waar gemaakt. Wij zijn Martin dan ook veel dank verschuldigd voor zijn rustgevende en respectvolle begeleiding.

  Remgo Steygerwalt 10 januari 2011
 • Fantastisch geregeld

  Mijn man is in oktober overleden en ik heb heel veel steun aan Dennis gehad. De uitvaart was fantastisch geregeld en de nazorg was ook erg goed.

  M.H Supheert 05 januari 2011
 • Warme aanpak

  Geweldig zoals Dennis ons heeft begeleid voor en na het overlijden van mijn man, mijn vader, schoonvader en mijn allerliefste opa op 12 september. Alles ging zoals hij het wilde. Een grote steun voor ons. Dank je wel voor deze mooie uitvaart en het thuis brengen van onze lieverd. Dank je wel voor je warme aanpak.

  Fam. Oenen 15 december 2010
 • Alle wensen verwezenlijkt

  Geweldig wat jullie hebben gedaan, al de wensen van mijn partner Eric Pop hebben jullie kunnen verwezenlijken. De betrokkenheid van jou Martin was geweldig. Naast het trieste verlies heb je treurnis met humor weten te combineren. Eric zou dit geweldig hebben gevonden. Nogmaals mijn dank.

  Rene Verheul 08 december 2010
 • Bijzonder mooie uitvaart

  Hartelijk bedankt voor jullie steun na het overlijden van mijn man en vader het is onbeschrijfelijk wat jullie voor ons betekend hebben, in het bijzonder Dennis, die elke dag langs kwam en al onze wensen heeft gecombineerd met zijn goede tips, waardoor het een bijzonder mooie uitvaart werd. lieve groet.

  fam.lobbes 06 december 2010
 • Alles geheel naar wens

  Onze moeder is 20 oktober overleden, een ingrijpende gebeurtenis. Dankzij jullie inzet en begeleiding, voor, tijdens en na de begrafenis is alles geheel naar wens verlopen. Bedankt voor de hulp aan onze zoon die zijn oma zo mooi in beeld heeft gebracht via de beamer. Ook het gesprek na de begrafenis hebben wij zeer op prijs gesteld. Ook van ons een dikke tien. Bedankt voor alles.

  Chris en Ellen Taal 03 december 2010
 • Heel veel dank

  Beste Dennis en Martin. Ik heb nog nooit 2 van deze fijne mensen mogen ontmoeten. Ik heb veel bewondering voor jullie zoals jullie mijn zuster en mij hebben begeleid bij het overlijden van mijn zwager. De beamer reportage gewoon geweldig gedaan en met zoveel respect petje af Ik hoop dat jullie dit nog lang blijven doen en mocht het zo zijn dat ik jullie nodig heb, dan ook jullie mag bellen. Heel veel dank en een dikke kus

  Joke Sanstra 01 december 2010
 • Overal een oplossing voor

  Vanaf dag een dat jullie binnen kwamen voelde het meteen goed. Alles zo snel geregeld en elke dag even bijpraten en alles wat ik wilde kon ook, jullie hadden overal een oplossing voor. Dit maakte voor mij de dagen naar de crematie toe wel heel bijzonder. Martin bedankt voor de fotoreportage tijdens de dienst en Dennis jou zal ik nooit vergeten. Bedankt jongens van mij krijgen jullie een dikke tien + gonnie van Beest Frantzen te Purmerend

  gonnie van beest frantzen 01 december 2010
 • Dikke 10!

  7 Oktober is mijn man bij een overval om het leven gebracht. De wensen die wij hadden zijn met veel warmte en respect uitgevoerd. Ook tijdens de crematie en de zorg daarna hebben Dennis en Martin veel voor ons betekend. Dennis kwam elke dag even langs om te vragen hoe het met ons ging. Als ik jullie een cijfer zou mogen geven, wordt het een DIKKE 10!! Tine Hund + familie.

  Tine Hund 15 november 2010
 • Persoonlijke aanpak

  Steeds meer geldt dat een uitvaart groots en druk bezocht moet zijn. Dat is niet wat mijn vader wilde. En zo heeft Martin dat ook geregeld: klein en waardig. Een onderneming die waarmaakt wat er beloofd wordt. De persoonlijke aanpak maakt dat het niet vervelend aanvoelt - integendeel - om zulke intieme zaken te bespreken. Martin, maar ook Dennis, hartelijk bedankt.

  Vivian Bodeutsch 10 november 2010
 • Top!

  op 5 oktober is mijn vader theo groot plotseling overleden. vlak na het heftige nieuws krijg je al gelijk te maken met van alles en nog wat, 3 uur na het overlijden van mijn vader was onze goede martin al aanwezig hij heeft ons mede door zijn gewoon mens te zijn en zijn gepaste humor er door heen gesleurd, mijn moeder heeft hem geadopteerd en hem een speciale plek in haar hard gegeven en ik vind hem een top gozer nogmaals bedankt voor alles

  koos groot 19 oktober 2010
 • Ongedwongen, maar professioneel

  Op 14 Augustus 2010 overleed onze zoon Ed. Een paar uur later was Dennis al aanwezig. Het klikte meteen door zijn ongedwongen maar professionele optreden. We voelden ons bij hem in goede handen. In de week die volgde hoorde hij bij de familie. We hoefden maar te kikken of hij was er voor al onze vragen en probleempjes. De mooie, bijzondere crematie heeft hij prachtig geregeld. We zijn hem, namens de hele familie, ontzettend dankbaar voor de warmte die hij heeft gegeven.

  Hil van Doesburg 14 oktober 2010
 • Mooie begrafenis

  Op 1 november 2009 is mijn vader Kees Minnesma overleden. Wij wilde geen "standaard" begrafenis. Er moest dus in korte tijd veel worden geregeld door Martin. Wij kijken terug op een mooie begrafenis, passend bij mijn vader (dus standaard!). Martin nogmaals hartelijk dank!

  Annemarie Minnesma 25 september 2010
 • Perfect gedaan

  Dennis en Martin. Ik wil jullie bedanken, dat de crematie van Hennie zo mooi was. Niet te weten, dat ik na 8 weken weer aan de telefoon hing en vertelde, dat Jeroen was overleden. Deze crematie heeft op iedereen heel veel indruk gemaakt. Ik weet, dat dat ook heel zwaar voor jullie was. Nog bedankt, jullie hebben het perfect gedaan.

  Flora 24 september 2010
 • Zeer positief

  we hebben de totale begeleiding na het overlijden van onze vader als zeer positief ervaren. ook de rust en het persoonlijke, meeleven gevoel die Dennis en Martin uitstraalden als ze bij ons waren om zaken te regelen deed ons erg goed. heel hartelijk bedankt voor de keurige verzorging van deze moeilijk tijd.

  jhotting 13 september 2010
 • Zorgen weggenomen

  op 21 augustus is mijn man overleden. Direct daarna werd u ingeschakeld. Martin kwam dezelfde avond nog langs en heeft onze zorgen weggenomen. Ook na de uitvaart is er nog contact geweest voor de afhandeling. alles is rustig uitgelegd. Hartelijk dank voor alles.

  A. Docter de carpentier 08 september 2010
 • Prima georganiseerd

  Wij hebben een zeer en rustig verlopen uitvaart achter de rug wat prima is georganiseerd door Martin hij is erg behulpzaam geweest en nam ook de tijd overal voor en waar er haast achter moest worden gezet deed hij ook. Wij vonden het erg prettig dat hij ons heeft geholpen met alles en wij bedanken nogmaals martin voor zijn inzet.

  Willem 02 september 2010
 • Alles tot in de puntjes geregeld

  8 september 2009 is mijn schoonvader overleden. De uitvaart werd geregeld door Martin en Dennis. De bespreking van de uitvaart ging heel ontspannen en Martin begreep ook heel goed onze gevoelens. Alles werd tot in de puntjes door hen geregeld en alles was ook mogelijk. Ook hoe martin met mijn dochter van 5 omging was heel bijzonder daar praat mijn dochter nog steeds over. Ik en de hele familie zijn hen daar ook enorm dankbaar voor. bedankt Martin en Dennis wij zullen dit niet vergeten.

  Paula Klok 02 september 2010
 • Uitstekende samenwerking

  De uitvaart is door Martin in uitstekende samenwerking met ons verzorgd. Aan onze wensen wist hij op professionele wijze invulling te geven. Hij wist altijd de juiste toon te treffen en bleef daarbij zichzelf. Door zijn inspanning was het een goede week en waardig afscheid. Martin, nog hartelijk bedankt, ook voor de CD met de uitvaartmuziek.

  Marjolein Masereeuw 01 september 2010
 • Prachtige uitvaart

  5 april werd het stil. Wij belden U. Met de opkomende zon kwam Dennis binnen. Onze zorgen en wensen werden door Dennis en Martin overgenomen. Alles werd geregeld tot voorbij de perfectie. Wij kijken terug op een waardevolle week en prachtige uitvaart, waarbij ook onze harige hond aanwezig was. Daarna viel niet de deur dicht. Er volgde nog een gesprek. Wij konden niets anders doen, dan Dennis en Martin bedanken voor hun onvermoeibare inzet en respect voor ons.

  Dieuwke Meinema Veenstra 28 augustus 2010

Laat hier uw recensie achter

  Call Now Button