Uitvaart en Uitvaartverzorging Zaandijk

Martin van der Blom verzorgd begrafenissen in Zaandijk.
Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op je af als nabestaande. Als u de uitvaart wilt regelen dan zijn wij graag uw betrouwbare gids. Wij kennen alle mogelijkheden voor uitvaartverzorging in Zaandijk goed door onze jarenlange ervaring en kijken graag samen met u naar de beste invulling. Wij staan voor persoonlijke uitvaartbegeleiding. Stap voor stap begeleiden we u en samen geven we de uitvaart vorm. Wij houden het overzicht en de regie voor u in handen.

Waarmee helpen wij u precies?

Voor een uitvaart moet veel geregeld worden. Wij hebben de juiste contacten en weten welke zaken in deze situatie van betekenis zijn. Enkele belangrijke keuzes waarbij wij u assisteren zijn:

 • Zorg dragen voor de opbaring; thuis of in een uitvaartcentrum.
 • Contact leggen met een begraafplaats of crematorium om de uitvaart te plannen.
 • Indien nodig een graf uitzoeken.
 • Kist, mand of wade kiezen.
 • Een keuze maken voor een rouwkaart (tekst) en/of advertentie.
 • De uitvaartceremonie; welke muziek is belangrijk, de volgorde en uitvoering daarvan. Wie zullen er spreken. Foto’s.
 • Hoe kan men afscheid nemen en condoleren.
 • Opstellen van een begroting.

Crematie Zaandam

Komt u uit Zaandijk dan is Crematorium Zaanstad in de buurt. De familie-aula biedt plek aan 30 personen. De Liszt-aula is voor grotere groepen. Na afloop van een plechtigheid kunnen de nabestaanden elkaar ontmoeten en spreken in de koffiekamer. Dit kan met een hapje en/of drankje.

In Crematorium Zaanstad is een ruimte om de overledene op te baren, dit betekent dat u de overledene kunt bezoeken, soms op afspraak en soms in een sleutelkamer, dit laatste geeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag de overledene te bezoeken. Het uitvaartcentrum aan de Jan van Scorelstraat 9 in Zaandam beschikt ook over een 24-uurs kamer

Andere crematoria in de buurt zijn:

 • Westerveld Begraafplaats en Crematorium
 • Zorgvlied Begraafplaats en Crematorium
 • De Nieuwe Ooster Begraafplaats en Crematorium
 • De Nieuwe Noorder Begraafplaats, Crematorium en Gedenkplaats

Een andere locatie voor een uitvaartplechtigheid? Cultureel Centrum Bullekerk is een prachtige uitvaartlocatie als alternatief voor de traditionele aula en koffiekamer van een crematorium en/of begraafplaats. Wij vertellen u er graag over.

Begraafplaats Zaandijk

Gemeentelijke begraafplaats Zaandijk, Dr. Jan Mulderstraat 1a, 1544 VA Zaandijk. er is geen aula op de begraafplaats.

Afscheid kan gehouden worden in De Ontmoeting, Parklaan 1 te Zaandijk.

Bij Bakker en van der Blom is het kleinschalig en persoonlijk. Als u ons belt krijgt u geen callcenter aan de lijn. U spreekt altijd direct met Rina of Martin. Hoe vroeg of laat u ook belt. We nemen de tijd om uw wensen in kaart te brengen en deze in alle rust met u te bespreken. We hoeven niet in een keer alles te bespreken. Al moet de dag en tijd van de begrafenis of crematie wel vastgelegd worden.  Bij ons weet u van tevoren wat de uitvaart zal kosten. Dus geen verrassingen achteraf.

Voor Uitvaartverzorging Zaandijk zijn wij een hele goede gids!
Neem contact op via onderstaand formulier of bel +31 75 612 5933. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

  Heeft u vragen? Neem gerust contact op. We nemen ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen voor een (naderende) uitvaart te bespreken. Ongeacht waar u verzekerd bent. We zijn altijd bereikbaar op: 075 – 612 59 33
  Call Now Button