Uitvaart en Uitvaartverzorging Zaandijk

Wij, Dennis Bakker en Martin van der Blom verzorgen uitvaarten in Zaandijk.
Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op je af als nabestaande. Als u de uitvaart wilt regelen dan zijn wij graag uw betrouwbare gids. Wij kennen alle mogelijkheden voor uitvaartverzorging in Zaandijk goed door onze jarenlange ervaring en kijken graag samen met u naar de beste invulling. Wij staan voor persoonlijke uitvaartbegeleiding. Stap voor stap begeleiden we u en samen geven we de uitvaart vorm. Wij houden het overzicht en de regie voor u in handen.

Waarmee helpen wij u precies?

Voor een uitvaart moet veel geregeld worden. Wij hebben de juiste contacten en weten welke zaken in deze situatie van betekenis zijn. Enkele belangrijke keuzes waarbij wij u assisteren zijn:

 • Zorg dragen voor de opbaring; thuis of in een uitvaartcentrum.
 • Contact leggen met een begraafplaats of crematorium om de uitvaart te plannen.
 • Indien nodig een graf uitzoeken.
 • Kist, mand of wade kiezen.
 • Een keuze maken voor een rouwkaart (tekst) en/of advertentie.
 • De uitvaartceremonie; welke muziek is belangrijk, de volgorde en uitvoering daarvan. Wie zullen er spreken. Foto’s.
 • Hoe kan men afscheid nemen en condoleren.
 • Opstellen van een begroting.

Bij Bakker en van de Blom is het kleinschalig en persoonlijk. Als u ons belt krijgt u geen callcenter aan de lijn. U spreekt bijna altijd direct met Dennis of Martin. Hoe vroeg of laat u ook belt. Wij nemen de tijd om uw wensen in kaart te brengen en deze in alle rust met u te bespreken. We hoeven niet in één keer alles te bespreken. Al moet de dag en tijd van de begrafenis of crematie wel vastgelegd worden.  Bij ons weet u van tevoren wat de uitvaart zal kosten. Dus geen verrassingen achteraf.

Voor Uitvaartverzorging Zaandijk zijn wij een hele goede gids!
Neem contact op via onderstaand formulier of bel +31 75 612 5933. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

  Heeft u vragen? Neem gerust contact op. We nemen ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen voor een (naderende) uitvaart te bespreken. Ongeacht waar u verzekerd bent. We zijn altijd bereikbaar op: 075 – 612 59 33
  Call Now Button
  Open chat