Uitvaart en Uitvaartverzorging Westzaan. Vertrouwd en dichtbij!

Wij, Dennis Bakker en Martin van der Blom verzorgen uitvaarten in Westzaan
Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op je af als nabestaande. Als ú de uitvaart wilt regelen dan zijn wij een fijne gids. Wij kennen alle mogelijkheden voor uitvaartverzorging in Westzaan tot in de puntjes door onze jarenlange ervaring en kijken graag samen met u naar de beste invulling. Wij staan voor persoonlijke uitvaartbegeleiding. Stap voor stap begeleiden wij u en samen geven we de uitvaart vorm. Wij houden het overzicht en de regie voor u in handen.

Waarmee helpen wij u precies?

Voor een uitvaart moet veel geregeld worden. Wij hebben de juiste contacten en weten welke zaken in deze situatie van betekenis zijn. Enkele belangrijke keuzes waarbij wij u assisteren zijn:

 • Zorg dragen voor de opbaring; thuis of in een uitvaartcentrum.
 • Contact leggen met een begraafplaats of crematorium om de uitvaart te plannen.
 • Indien nodig een graf uitzoeken.
 • Kist, mand of wade kiezen.
 • Een keuze maken voor een rouwkaart (tekst) en/of advertentie.
 • De uitvaartceremonie; welke muziek is belangrijk, de volgorde en uitvoering daarvan. Wie zullen er spreken. Foto’s.
 • Hoe kan men afscheid nemen en condoleren.
 • Opstellen van een begroting.

Bij Bakker en van de Blom is het kleinschalig en persoonlijk. Als u ons belt krijgt u geen callcenter aan de lijn. U spreekt bijna altijd direct met Dennis of Martin. Hoe vroeg of laat u ook belt. We nemen de tijd om uw wensen in kaart te brengen en deze in alle rust met u te bespreken. We hoeven niet in één keer alles te bespreken. Al moet de dag en tijd van de begrafenis of crematie wel vastgelegd worden.  Bij ons weet u van tevoren wat de uitvaart zal kosten. Dus geen verrassingen achteraf.

Voor Uitvaartverzorging in Westzaan zijn wij een goede gids!
Neem contact op via onderstaand formulier of bel +31 75 612 5933. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

  Heeft u vragen? Neem gerust contact op. We nemen ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen voor een (naderende) uitvaart te bespreken. Ongeacht waar u verzekerd bent. We zijn altijd bereikbaar op: 075 – 612 59 33
  Call Now Button
  Open chat