Begrafenisonderneming in Zaandam

Wij, Dennis Bakker en Martin van der Blom verzorgen begrafenissen in Zaandam.
Het verlies van een dierbaar persoon is ontzettend verdrietig. Als u de begrafenis wilt regelen dan is Bakker & van der Blom een geschikte gids. Wij kennen de mogelijkheden voor een begrafenis in Zaandam goed door onze jarenlange ervaring en kijken graag samen met u naar de beste invulling. Wij staan voor persoonlijke uitvaartbegeleiding. Stap voor stap begeleiden wij u en samen geven we de begrafenis vorm. Wij houden het overzicht en de regie voor u in handen.

Waarmee helpen wij u precies?

Voor een begrafenis moet veel geregeld worden. Wij hebben de juiste contacten en weten welke zaken in deze situatie belangrijk zijn. Enkele belangrijke keuzes waarbij wij u assisteren zijn:

 • Zorg dragen voor de opbaring; thuis of in een uitvaartcentrum.
 • Contact leggen met een begraafplaats om de uitvaart te plannen.
 • Indien nodig een graf uitzoeken.
 • Kist, mand of wade kiezen.
 • Een keuze maken voor een rouwkaart (tekst) en/of advertentie.
 • De uitvaartceremonie; welke muziek is belangrijk, de volgorde en uitvoering daarvan wie zullen er spreken. Foto’s.
 • Hoe kan men afscheid nemen en condoleren.
 • Opstellen van een begroting

Uitvaartlocaties Zaandam

Komt u uit Zaandam dan is er de Gemeentelijke begraafplaats Zaandam, Zuiddijk 421. Afscheid kan in de Noorderkerk.

Voor crematies is er het Crematorium Zaanstad. De familie-aula biedt plek aan 30 personen. De Liszt-aula is voor grotere groepen. Na afloop van een plechtigheid kunnen de nabestaanden elkaar ontmoeten en spreken in de koffiekamer. Dit kan met een hapje en/of drankje.

In Crematorium Zaanstad is een ruimte om de overledene op te baren, dit betekent dat u de overledene kunt bezoeken, soms op afspraak en soms in een sleutel-kamer, dit laatste geeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag de overledene te bezoeken. Het uitvaartcentrum aan de Jan van Scorelstraat 9 in Zaandam beschikt ook over een 24-uurs kamer

Andere crematoria in de buurt zijn:

 • Westerveld Begraafplaats en Crematorium
 • Zorgvlied Begraafplaats en Crematorium
 • De Nieuwe Ooster Begraafplaats en Crematorium
 • De Nieuwe Noorder Begraafplaats, Crematorium en Gedenkplaats

Een andere locatie voor een uitvaartplechtigheid? Cultureel Centrum Bullekerk is een prachtige uitvaartlocatie als alternatief voor de traditionele aula en koffiekamer van een crematorium en/of begraafplaats. Wij vertellen u er graag over.

Bij Bakker en van der Blom is het kleinschalig en persoonlijk. Als u ons belt krijgt u geen callcenter aan de lijn. U spreekt altijd direct met Dennis of Martin. Hoe vroeg of laat u ook belt. We nemen de tijd om uw wensen in kaart te brengen en deze in alle rust met u te bespreken. We hoeven niet in een keer alles te bespreken. Al moet de dag en tijd van de begrafenis of crematie wel vastgelegd worden.  Bij ons weet u van tevoren wat de uitvaart zal kosten. Dus geen verrassingen achteraf.

Als u een een begrafenisonderneming in  Zaandam zoekt, zijn wij een goede gids!
Neem contact op via onderstaand formulier of bel +31 75 612 5933. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

  Heeft u vragen? Neem gerust contact op. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen voor een (naderende) begrafenis te bespreken. Ongeacht waar u verzekerd bent. We zijn altijd bereikbaar op: 075 – 612 59 33
  Call Now Button